Us esperem a la fira Mercat de Mercats divendres, dissabte i diumenge!

Divendres, dissabte i diumenge 21, 22 i 23 d’octubre serem a la fira Mercat de Mercats. A la nostra parada podreu fer un tast de callos, capipota amb samfaina, empanades criolles i un plat molt original: un rotllet de tripa farcit de capipota a la gallega.

Els callos els elaborem amb tripa morena, capipota i llibret de vedella, amb pernil, xoriço picant, ceba, all tomàquet, pebre, vi aromàtic i hermes provençals.

El rotllet de tripa és un plat que es prepara amb tripa i capipota cuita, patates, pebre vermell, oli i sal. Sembla un plat de pop a la gallega però el cert és que la base d’aquest plat –el rotllet- és la tripa ja cuita i tallada en forma rectangular, farcida amb el capipota cuit tallat a tires. Tot tallat a rodelles i sobre una base de patates, oli, sal i pebre vermell. Voleu fer-ne un tast? Doncs quedem a Mercat de Mercats.

Per descomptat, a la parada de la fira també trobareu tots els plats que cuinem nosaltres mateixes i que podeu comprar a l’establiment del mercat de la Boqueria. Heu de saber que com a novetat, al mercat, hi trobareu chinchulines” (el budell prim de la vedella), un producte d’importació que es pot vendre al mercat perquè prové de països amb la seva elaboració autoritzada, com són França i Itàlia.

La fira és la trobada dels mercats municipals de Barcelona i té lloc a l’avinguda de la Catedral de Barcelona, on els comerciants mostren i donen a conèixer les varietats dels seus productes que ofereixen als mercats.

Mercat de Mercats.

 

Sense comentaris.

Deixa un comentari