Blog

Llibrets de llengua de vedella

Ingredients: Llengua de vedella cuita a talls prims, pernil dolç, formatge, ou i pa ratllat. Elaboració: Col·loquem un tall de pernil i un de formatge entre dos talls de llengua de vedella i en fem un ‘entrepà’. El passem per ou batut i després per pa ratllat i el fregim amb oli ben calent. Una…
+ info

Cor de vedella amb ají groc

Ingredients Cor de vedella, ceba, porro, carbassó, pastanaga, una fulla de llorer, salsa de tomàquet, ají groc, patata i pèsols Elaboració Primer de tot tallem el cor a daus i a rodelles la pastanaga i el carbassó, i piquem la ceba  i el porro. En una cassola amb oli, fregim el cor i després hi…
+ info

Los chinchulines llegaron para quedarse en Menuts Rosa

En Menuts Rosa del mercado de la Boquería ya se pueden comprar "chinchulines", uno de los "menuts" de ternera más populares principalmente en Latinoamérica. El público argentino, junto con los uruguayos, son las dos comunidades que los estaban esperando con ansia. En Menuts Rosa se venden gracias a que son un producto de importación que proviene…
+ info

Els “chinchulines” han arribat a Menuts Rosa per quedar-se

A Menuts Rosa del mercat de la Boqueria ja es poden comprar "Chinchulines", un dels menuts de vedella més populars principalment a Llatinoamèrica. El públic argentí, junt amb els uruguaians, són les dues comunitats que els estaven esperant amb candeletes. A Menuts Rosa es venen gràcies al fet que són un producte d'importació que prové de…
+ info