.-
Last 30 Posts
- Melós de vedella (carrillera) amb ceps
- Capipota a la catalana
- Fricandó de llengua de vedella amb moixernons
- Una cuina de menuts innovadora: rotllets de tripa i capipota a la planxa amb puré de patates, carbassó escalivat i mongetes del ganxet
- El llibre “Canaille”, de Miquel Brossa, és tot un reconeixement a la cuina dels menuts
- La ‘fabada’ reinventada: amb ‘callos’
- Us esperem a la fira Mercat de Mercats divendres, dissabte i diumenge!
- Cua de vedella rostida
- Rotllet d’entrama farcit de carn picada, pebrot, ou i olives
- Rotllet de tripa farcit de capipota a la gallega
- Peu de vedella farcit de capipota, ceba i porro confitat, i llagostins
- Lletons de xai amb verduretes
- Llibrets de llengua de vedella
- Cor de vedella amb ají groc
- Los chinchulines llegaron para quedarse en Menuts Rosa
- Els “chinchulines” han arribat a Menuts Rosa per quedar-se
- Tripa i peus de xai
- El paper clau de les dones a Menuts Rosa (II Episodi)
- Fetge amb ceba
- Per què menuts? (I episodi, tot i que sense rebelió contra l’Imperi… )
- Tripa a la catalana
- Llengua amb bolets
- Les nostres ‘Galtes a la catalana’ al “Cuines” de TV3
- Despatxar, cuinar i servir
- Amanida de capipota
- Llengua de vedella
- Pastís de llengua amb festucs
- Canelons de cua i carrillada amb ceps
- Els menuts
- “Callos”