Capipota amb samfaina. Menuts Rosa. Mercat de la Boqueria de Barcelona.
Pastís de cap i llengua amb festucs. Menuts Rosa. Mercat de la Boqueria.
Parada "Menuts Rosa" al Mercat de la Boqueria de Barcelona.

Últimes entrades

Proposem

La nostra proposta. Bon profit!

Per obrir boca:

Els nostres productes

Totes les fotos

Les nostres receptes

  • Tripa a la catalana

    Ingredients: Tripa morena de vedella, ceba, all, tomàquet i patates. Per a la picada: ametlles, avellanes i pa torrat. Elaboració: Netegem la tripa i la tallem a tires llargues i primes, igual que quan tallem patates fregides, que també en farem en aquest plat. Preparem el sofregit amb ceba, all i tomàquet. Quan veiem que el sofregit fa xup-xup a la cassola, hi posem la tripa, remenem i baixem el foc al mínim. Mentrestant, preparem una picada amb ametlles, avellanes i pa torrat. Hi...

  • Llengua amb bolets

    Ingredients Llengua de vedella crua o ja cuita, bolets, ceba, tomàquet, pastanaga, porro, all, vi aromàtic, herbes provençals, conyac, una fulla de llorer. Elaboració Primer de tot: heu de saber que la podeu comprar crua o ja cuita. Primer us expliquem com preparar-la ja cuita. Agafem i la tallem a filets d’un gruix d’un dit. Fem un sofregit de ceba, pastanaga, porro, vi aromàtic i herbes provençals. Un cop tot confitat, hi posem tomàquet ratllat i un parell d’alls. Quan està tot cuit,...

  • Amanida de capipota

    Ingredients: Capipota, pebrot verd, pebrot vermell, tàperes, ceba, pastanaga, olives negres, blat de moro, vinagre de poma, oli, pebre i sal.

    Elaboració:
    Agafem el capipota, el pebrot vermell , el pebrot verd , la pastanaga, la ceba, les olives negres, ho tallem tot en trossets molt petits i ho barregem amb la resta d’ingredients (tàperes, blat de moro, vinagre de poma, oli, pebre i sal). Ho deixem macerar durant un dia perquè es barregin bé tots els sabors.
    ...

  • Pastís de llengua amb festucs

    Ingredients: Capipota Llengua cuita Festucs pelats Pebre de quatre colors Aigua

    Elaboració
    Tallem el capipota i la llengua a talls prims i després a daus i els posem a bullir junt amb el pebre durant 10 minuts, perquè es desfaci la gelatina que porten els menuts. En un motllo, hi posem capes alternades de capipota i llengua i de festucs. Ho posem tot a refredar perquè la gelatina es qualli. Un cop fred, desenmotllem i ho tallem a...

  • Canelons de cua i carrillada amb ceps

    Ingredients: Pasta de canelons. Per al farcit: Cua i carrillada Ceps, porro, tomàquet, ceba, pastanaga, xampinyons Vi aromàtic, herbes provençals, sal i pebre. Fons de carn. Per a la beixamel: Mantega, llet, farina, sal, pebre, nou moscada, formatge parmesà ratllat

    Elaboració
    Primer salpebrem les carns i les daurem per segellar-les. Tot seguit començem el rostit afegint-hi la ceba, la pastanaga i el porro. Quan s'hagin cuit, hi afegim els xampinyons, els ceps, el vi i les herbes. Un...

  • “Callos”

    Ingredients: Tripa morena de vedella, capipota de vedella, llibret de vedella, pernil, xoriço picant, ceba, all, tomàquet, pebre de Caiena, vi aromàtic i unes herbes provençals.

    Elaboració:
    Netegem la tripa, el llibret i el capipota i ho tallem a daus. En una cassola fregim la ceba picada i ho deixem tot a un foc suau durant 30 minuts. Li afegim el vi aromàtic i les herbes provençals. A continuació, hi posem el pernil, el...