Capipota amb samfaina. Menuts Rosa. Mercat de la Boqueria de Barcelona.
Pastís de cap i llengua amb festucs. Menuts Rosa. Mercat de la Boqueria.
Parada "Menuts Rosa" al Mercat de la Boqueria de Barcelona.

Últimes entrades

Proposem

De la nostra cuina a la vostra taula

Per obrir boca:

Els nostres productes

Totes les fotos

Les nostres receptes

  • Tripa i peus de xai

    Ingredients: Tripa i peus de xai, ceba, all, pebrot verd, sal, pebre de Caiena, vi aromàtic i herbes provençals.

    Elaboració:
    Netegem la tripa de xai i la tallem a trossos, després tallem els peus per la meitat i li traiem els pèls que puguin quedar. Mentrestant sofregim la ceba i, quan falti molt poc perquè estigui feta, hi afegim el pebrot verd, les herbes provençals i el vi. Quant estigui 'pochat', li afegim el tomàquet...

  • Fetge amb ceba

    Ingredients Fetge de vedella, ceba, herbes provençals, vi aromàtic, pebrot verd, tomàquets, sal i pebre. Elaboració Primer de tot agafem el fetge i li traiem la pell perquè no s’arronsi un cop cuinat ni quedi dur. El tallem a filets no gaire prims. De cada filet en fem tres trossos i reservem. Fem un sofregit de ceba. La confitarem amb herbes provençals i vi aromàtic. Hi afegim pebrot verd i deixem que es vagi confitant i després hi posem tomàquets a trossos grans....

  • Tripa a la catalana

    Ingredients: Tripa morena de vedella, ceba, all, tomàquet i patates. Per a la picada: ametlles, avellanes i pa torrat. Elaboració: Netegem la tripa i la tallem a tires llargues i primes, igual que quan tallem patates fregides, que també en farem en aquest plat. Preparem el sofregit amb ceba, all i tomàquet. Quan veiem que el sofregit fa xup-xup a la cassola, hi posem la tripa, remenem i baixem el foc al mínim. Mentrestant, preparem una picada amb ametlles, avellanes i pa torrat. Hi...

  • Llengua amb bolets

    Ingredients Llengua de vedella crua o ja cuita, bolets, ceba, tomàquet, pastanaga, porro, all, vi aromàtic, herbes provençals, conyac, una fulla de llorer. Elaboració Primer de tot: heu de saber que la podeu comprar crua o ja cuita. Primer us expliquem com preparar-la ja cuita. Agafem i la tallem a filets d’un gruix d’un dit. Fem un sofregit de ceba, pastanaga, porro, vi aromàtic i herbes provençals. Un cop tot confitat, hi posem tomàquet ratllat i un parell d’alls. Quan està tot cuit,...

  • Amanida de capipota

    Ingredients: Capipota, pebrot verd, pebrot vermell, tàperes, ceba, pastanaga, olives negres, blat de moro, vinagre de poma, oli, pebre i sal.

    Elaboració:
    Agafem el capipota, el pebrot vermell , el pebrot verd , la pastanaga, la ceba, les olives negres, ho tallem tot en trossets molt petits i ho barregem amb la resta d’ingredients (tàperes, blat de moro, vinagre de poma, oli, pebre i sal). Ho deixem macerar durant un dia perquè es barregin bé tots els sabors.
    ...

  • Pastís de llengua amb festucs

    Ingredients: Capipota Llengua cuita Festucs pelats Pebre de quatre colors Aigua

    Elaboració
    Tallem el capipota i la llengua a talls prims i després a daus i els posem a bullir junt amb el pebre durant 10 minuts, perquè es desfaci la gelatina que porten els menuts. En un motllo, hi posem capes alternades de capipota i llengua i de festucs. Ho posem tot a refredar perquè la gelatina es qualli. Un cop fred, desenmotllem i ho tallem a...